18/6/08

Cloenda de final de cursJa som a juny, s'acosta Sant Joan i, a l'AFA Bellavista, tanquem una etapa molt important. Diem adéu al curs 2007/2008 amb una bona collita. Hem fet molta feina en aquest any: tots els alumnes heu treballat molt per aprendre i, les professores, hem intentat donar-vos eines perquè adquiríssiu molts coneixements.

Ara, a final de curs, ens sorprenem de l'evolució de tots i cadascun dels alumnes. Ens il·lusiona la vostra energia, il·lusió i empenta. Entre tots hem fet, un cop més, que l'escola sigui casa nostra. Hem creat lloc on ens sentim a gust, on podem treballar i aprendre.

Hem viatjat per castanyes, llegendes de Montserrat, somnis de mariner, vaixells de vela, cançons i poemes, paraules, biblioteques, tallers de dones; hem viatjat per llengües, per ordinadors, per cultures, per català, per anglès, per castellà, per informàtica...

i ja ho diuen que viatjar fa cultura! Avui, a l'acte de cloenda, farem un viatge per danses de Turquia, Egipte i Grècia amb el grup SENDARENA.

Moltes gràcies a totes les persones que han passat per l'AFA Bellavista aquest any: alumnes, en Narcís i l'Ismael, la Sònia i, molt en especial, a la Victòria, la Marta i la Patrícia que ens han ensenyat tantes i tantes coses.

Bon estiu
Fins al setembre!

2 comentarios:

Marta dijo...

...com trobe a faltar l'afa bellavista!!!

un petó ben fort des de terres alacantines.

Unknown dijo...

Marta!
i com et trobem a faltar!
L'any vinent ampliarem grups, farem més informàtica, més castellà i més català!
Jo també m'enyoro...

Vaja, però ens veurem a l'agost, oi?
Un petó molt fort!

Muntsa